fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Om os

Lær Øresund Kiropraktik at kende

Lad os skabe den tryghed du og din krop har brug for.
Se vores præsentationsvideo

Vi er Øresund Kiropraktik

4 passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser, har vi helt sikkert en kiropraktor, der kan hjælpe med lige præcis dit problem.
Da Simon fik muligheden for at flytte ind i Sundhedshuset på Birkedalsvej 35 med 6 lækre, lyse behandling og samtidig var blevet eneejer af KiropraktorPlus blev det til en enestående mulighed for at slå pjalterne sammen med de to garvede og gode kolleger hos Kiropraktorerne i Strandgade i Helsingør, Rikke og Bodil. Heldigvis var de ikke sene til at takke ja til Simon invitation og sådan begyndte rejsen med at fusionere de to klinikker. Processen har været begivenhedsrig og fyldt med spændende opgaver og udfordringer, men heldigvis passer vi bare rigtig godt sammen med som mennesker og som kiropraktorer (ja, kiropraktorer er selvfølgelig også mennesker).
Med Rikkes 31 års erfaring, Bodils 28 og Simons 16 år bliver man mødt af et meget rutineret hold af passionerede kiropraktorer hos Øresund Kiropraktik.
Da vi skulle sammenlægge to eksisterende klinikker måtte der jo et nyt navn til og den beslutning har vi ikke taget let på. Efter mange ideer, nogle bedre end andre, endte vi med Øresund Kiropraktik – et navn vi er både glade for og stolte over. Øresund har altid været vigtig for Helsingør og det ønsker vi Øresund Kiropraktik også at være.

Dette får du som patient hos Øresund Kiropraktik

En specialist i lige netop dit problem
En passioneret kiropraktor med fokus på dig og dine problemer
kiropraktisk håndværk i verdensklasse
Vi har et meget ens menneskesyn hos Øresund Kiropraktik med hver enkelt patient i fokus og vi vægter faglighed, ny viden og godt håndværk højt (ja, kiropraktik er i den grad et håndværk). Vi er glade for og stolte over at gå på arbejde hver dag for at hjælpe mennesker med et bedre helbred, færre smerter samt en bedre forståelse af deres krop.
Vores forskellige kiropraktiske interesser kommer vores fælles patienter til gode, da vi favner bredt og har stor erfaring inden for mange behandlingsmetoder og undersøgelsesteknikker.

Sådan arbejder vi

1
Personlig velkomst
udfyldelse af spørgeskema, grundig undersøgelse, stilles en diagnose og behandlingsplan lægges
2
Vi tager hånd om dig
Behandlinger udføres på led, muskler eller bindevæv, der snakkes øvelser og gives råd og vejledning
3
Afslutning på behandling
Afsluttes forhåbentligt symptomfri, til der hvor det er relevant eller ønskes tilbydes vedligeholdende behandling i et individuelt interval
Udover de tre ejere i klinikken er der også Inge-Marie, som har været ansat i KiropraktorPlus siden december 2022. Inge-Marie indgår i teamet af behandlere med samme menneskesyn og behandlingsstolthed. Hun er en gevinst for både patienter og virksomhed. Inge-Marie supplerer det stærke hold af færdigheder med blandt andet kiropraktisk akupunktur, baby- og børnebehandling udover sine almene kiropraktiske færdigheder. Inge-Marie kommer fra en stilling i København, hvor hun har praktiseret i 8 år.
Bag enhver stærk kiropraktor står en stærk sekretær og i vores tilfælde har vi endda fem af slagsen. Når man ankommer til Øresund Kiropraktik bliver man mødt af en af vores dygtige og smilende sekretærer, som altid tager imod med et smil og en høj faglighed, så vi sikrer alle en god oplevelse fra start til slut med både modtagelse, journalisering, tidsbestilling og betaling.
Vi glæder os alle meget til at komme i gang i det nye Sundhedshus og vi er sikre på, at den brede gruppe af læger, fysioterapeuter, tandlæge, psykologer med mange flere, som kommer til at have til huse her, vil give en større tværfaglighed og endnu bedre forløb for vores patienter – og samtidig også vil give os mulighed for at vise de andre faggrupper, hvor meget vi som kiropraktorer kan hjælpe deres patienter.

Vi er her for at gøre det bedre for dig.

Mød kiropraktorerne hos Øresund Kiropraktik

Vi er 10 ansatte som alle har vores daglige gang på vores klinik i Helsingørs Sundhedshus. 

Mød sekretærerne hos Øresund Kiropraktik

Malene Lekdorf
Receptionist
+45 49 21 75 00
info@o-kir.dk
Tina Rasmussen
Receptionist
+45 49 21 75 00
info@o-kir.dk
Tina Irene Jensen
Receptionist
+45 49 21 75 00
info@o-kir.dk
Ditte Heathcote-Krogh
Receptionist
+45 49 21 75 00
info@o-kir.dk
Ønsker du at blive en del af holdet? Se vores ledige stillinger her
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram