fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Sara Kraul

Jeg er manuel behandler – og hvad er så det?

Jeg er ikke uddannet i Danmark og ligger nok derfor noget andet i det at være manuel behandler, end det man normalt gør i Danmark

For mig er det at være manuel behandler, at bruge sine hænder til at behandle med. Men der er ikke nogen manuel teknik, der er noget værd, uden en grundig viden om, hvor og hvornår man skal bruge en given manuel teknik.

Jeg interesserer mig meget for funktionel neurologi og hvordan kroppen arrangerer bevægelsen, fra hjernen og ud i kroppen.

Har du været skadet, overbelastet eller på anden måde haft et traume, som kroppen har skulle kompensere sig ud af, kan den have svært ved at finde tilbage til det der er optimalt.

Jeg arbejder ud fra princippet ”test don’t guess” og har forskellige værktøjer til at teste mig frem til, hvor jeg vi skal sætte ind.

Jeg brugere en blanding af massage og osteopatiske teknikker, når jeg arbejder manuel. Der ud over arbejder jeg også med nåle og cupper.
Hvilken teknik jeg bruger, afhænger både af test og hvor sensitiv den person der ligger på briksen er.

Ud over funktionel neurologi, har jeg også en stor viden om træning og fysiologi i forhold til kost og vitaminer. Nogle gange kan man blive ved med at arbejde med kroppen, muskelsystemer og bindevæv, men hvis kroppen mangler fx D vitamin, vil vi aldrig rigtig lykkes med det vi laver

Jeg er uddannet åndedrætsterapeut og bruger ofte åndedrætsteknikker i behandlingen, for hvis åndedrættet ikke fungere optimalt, kan det også fastholde os i uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre

Lidt om mig selv

Jeg er uddannet massør tilbage i 2010. Men den her vej jeg har valgt at gå inden for behandler verden tog først rigtig fart, efter at jeg tog grundlæggende anatomi, fysiologi, træningslære og kost på universitetet i Oslo i 2019.
Herefter har jeg taget en del uddannelse i USA både fra Neurokinetic therapy og Z-health, som begge omhandler funktionel neurologi.

Jeg er som nævnt åndedrætsterapeut og så startede på Osteopatuddannelsen i Sverige, men måtte stoppe, da uddannelsen gik konkurs.
Jeg har en triggerpunktuddannelse, samt flere kurser i manuelle teknikker fra England.

Ud over at være hos Øresunds Kiropraktik, har jeg arbejdet en del med sportsfolk, især proff fodboldspiller, hvor jeg udover behandling også har stået for kost og restitution.

Jeg kommer egentlig fra en eliteidrætsverden, men efter en skade måtte jeg skifte retningen og har i mange år arbejdet med friluftsliv og dykning, ind til samme skade plus et par nye gjorde at jeg valgte at skifte spor og blive behandler. Jeg er nørd med stort N og for mig er det vigtig at få din krop tilbage til så tæt på normal. Jeg arbejder meget holistisk og tænker i mange systemer, for at løse dit problem.

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram