fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Inge-Marie Vesterager

Hvem er jeg?

Jeg blev uddannet kiropraktor i 2013 på Syddansk universitet i Odense. Herefter var jeg i turnus i Silkeborg Rygcenter hvor jeg behandlede patienter i alle aldre samt professionelle fodboldspillere fra SIF.

Efter endt turnus tog min mand og jeg til København, hvor jeg blev ansat i Kiropraktik i Centrum. Her specialiserede jeg mig i sportsskader med fokus på at forstå hvorfor skaderne opstår og behandle hele kroppen. I denne forbindelse har jeg opbygget en stor erfaring med at anvende akupunktur som en del af behandlingen.

Jeg bruger ofte test af musklernes funktion for at sikre mig den optimale heling og begrænsning af skaden, og kan derefter teste om behandlingen har den ønskede effekt. Jeg efteruddanner mig fortsat inden for muskelfunktion samt behandling af børn.

Jeg har gennem de sidste 10 år ved hjælp af kurser og praktik opbygget en stor erfaring med behandling af spædbørn og børn og det er min store passion. Jeg er god til at aflæse børns bevæge- og reaktionsmønstre og kan derfor ofte afhjælpe uforklarlig gråd og motoriske problemer. Jeg har videreuddannet mig inden for amning og de problemer der kan opstå både hos mor og barn. Som mor til 3 børn ved jeg kun alt for godt hvor vigtigt det er, at måltiderne er en god stund.

Jeg er født og opvokset i Åbyhøj i Århus i 1987 og har gennem hele min opvækst været et udtalt naturmenneske. Jeg har gået til spejder hele min barndom og bruger i dag meget tid med mine børn i skoven og ved vandet. Jeg cykler dagligt til og fra klinikken og holder min krop i gang med yoga og løb.

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram