fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Rikke Schmidt

Hvem er jeg?

Jeg er en erfaren, omsorgsfuld og dedikeret kiropraktor.

Jeg har været kiropraktor og behandlet patienter siden 1992, og jeg synes stadig, det er det mest spændende og givende, jeg kan beskæftige mig med.

Jeg bliver altid glad, når jeg i mit daglige virke ser, hvordan min behandling hjælper folk på rette vej igen. De bliver smertelindret, får mere bevægelighed, får forbedret daglig funktion, mere energi samt bedre sundhed og trivsel.

Jeg trives med at behandle alt fra det lille spædbarn, den akutte nakke- eller lændehold samt det mere kroniske langvarige rygproblem.

Jeg bestræber mig på at sætte dig i centrum og lære dig godt at kende og at finde ud af, hvad du har brug for af behandling og rådgivning for at komme godt videre. Jeg behandler alle aldersgrupper fra de små spædbørn til de ældre seniorer og nyder at hjælpe folk i alle livets faser.

Kiropraktisk behandling er med til at hjælpe kroppen til at fungere optimalt og øge dens rummelighed og robusthed overfor livets udfordringer. Sammen med kiropraktisk behandling hører selvfølgelig øvelser, ergonomisk rådgivning og hjælp til forståelse og selvhjælp for dig om den udfordring, du står med.

Jeg ser rygsøjlen som en helhed, der påvirker nervesystemet og kroppen, som påvirkes af fysisk, psykisk og kemisk stimuli. Problemer med rygsøjlen kan vise sig som symptomer andre steder, og tilsvarende kan problemer andre steder i og eller på kroppen påvirke rygsøjlen. Det er derfor vigtigt at finde årsagen.

Jeg holder mig løbende faglig opdateret via seminarer og konferencer. Det synes jeg er meget vigtigt og altid inspirerende, og jeg har deltaget i mange kurser gennem årene indenfor en bred vifte med bl.a. spædbørnsbehandling, DNS, div. behandlerkurser, hovedpine, svimmelhed og funktionel neurologi.

Min kiropraktiske uddannelse bestod af 1 år på Syddansk Universitet og 4 år på AECC i England efterfulgt af 1 års turnus hos kiropraktor HC Madsen i Croydon, London. Jeg var på klinikken i Croydon fra juli 1992 til november 1997. Efterfølgende havde jeg 3 måneders orlov, hvor jeg rejste rundt i Australien. I marts 1998 startede jeg i Kiropraktisk Klinik i Strandgade, Helsingør hos Karen Margrethe Larsen. I juni 2004 overtog jeg sammen med min kollega Bodil Hoff klinikken, der blev til Kiropraktorerne Strandgade. Nu har vi slået os sammen med Simon Petersen fra KiropraktorPlus og er flyttet ud til det nye Sundhedshus

Udover kiropraktik har håndbold fyldt meget i mit liv. Det har jeg spillet, fra jeg var 8 år, til jeg stoppede i 2020 som 53-årig, og det har udover mange skønne oplevelser beriget mig med en bred vennekreds. Nu spiller jeg tennis, mest om sommeren, cykler mountainbike og deltager på forskellige hold i motionscenter. Jeg elsker dyr og har både hunde og katte i hjemmet og sætter stor pris på mine daglige gåture med hundene i skoven.

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram