fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Simon Petersen

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2007 og har tilbragt hele mit virke på Nordsjælland i henholdsvis Helsinge og Helsingør. Min Helsingørpraksis startede hos Pia M. Hansen i 2012 og i 2018 blev jeg medejer af hendes klinik: KiropraktorPlus indtil 2023, hvor jeg overtog Pias andel og blev eneejer. 2023 er også året, hvor KiropraktorPlus fusionerer med Kiropraktorerne i Strandgade og bliver til Øresund Kiropraktik, som har til huse i det nye Sundhedshus.

Hos mig er der fokus på hele patienten. Forskningen viser, at utroligt mange faktorer påvirker menneskers helbred og velbefindende; gamle skader, operationer, perioder med stress, for lidt søvn, for lidt motion og dårlig kost er blot nogle af de vigtige faktorer, der har indflydelse på vores helbred.
Min viden, erfaring og interesse inden for mit fag spænder bredt og jeg har i min tid behandlet patienter fra 8 dage til 98 år. Patienter i forskellige aldre med forskellige behov og forskellige historier, eksempelvis fødder, knæ og svimmelhed - eliteudøvere og gangbesværede. Derimellem ligger også den “almindelige” patient, som bliver mødt med samme helhedsfokus.
Jeg har en stor passion for forebyggelse af skader og problemer samt optimering i forhold til en bestemt sportsgren eller hobby, hvor målet er at støtte kroppen til at kunne yde optimalt. Denne passion understøtter vigtigheden af at kigge efter årsagen til patientens problemer i modsætning til blot at kigge efter symptomer. Årsagen til smerter i ryg, skulder eller hoved er ikke manglende smertestillende medicin i din krop 😉

Oven i min kiropraktoruddannelse og -erfaring er jeg uddannet inden for funktionel neurologi (Z-health), som handler om genoptræning af hjerne i forhold til skader (både kendte og ukendte) og jeg har derudover kurser inden for Funktionel Muscle Tests, som handler om at teste og behandle led i ryg, arme og ben – en utrolig præcis og effektiv måde at behandle kroppen på. Eksempelvis kan problemer i hofte eller bækken hænge sammen med en gammel forstuvning eller fodskade.

Udover patientbehandling i klinikken er jeg mentor for kiropraktorstuderende i deres uddannelsespraktik tilknyttet Syddanskk Universitet og jeg er fagpolitisk engageret i Samarbejds- og Implementeringsudvalg for kiropraktorer i Region hovedstaden, som bestemmer retningen for kiropraktik for alle kiropraktorer i regionen. Jeg er desuden fast tilknyttet kiropraktor for FC Helsingør, hvor jeg hjælper spillerne med at undgå samt behandle skader.
Sidst men ikke mindst holder jeg gerne foredrag om ryg, sundhed, hovedpine, spædbørn, børn og sport og skulle det have interesse med et spændende og relevant foredrag, så skriv til mig på simon@o-kir.dk

I min fritid er jeg selv meget aktiv og har altid brugt meget tid på sport og bevægelse. I min ungdom dyrkede jeg alt fra gymnastik, håndbold, fodbold, badminton og squash. I dag ligger mit fokus mest på styrketræning i erkendelse af vigtigheden i at holde mig fysisk i form til at kunne passe mit arbejde og for at gøre krop klar til at blive ældre.
Som så mange andre midaldrende mænd er jeg blevet bidt af at spille paddel tennis og det gør jeg 1-2 gange om ugen med stor fornøjelse.

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram