fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Bodil Hoff

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet kiropraktor fra AECC, England i 1995 og har arbejdet i Lyngby, Hundige, Odense, København og Norge før jeg fandt min plads i Helsingør i 1999. Her arbejdede jeg hos ”Kiropraktorerne Strandgade” hvor jeg blev ejer sammen med Rikke Schmidt Hansen i 2004. Sammen fusionerede vi med Simon Petersen fra Kiropraktor Plus i 2023 og dannede Øresund Kiropraktik i det nye Sundhedshus i Helsingør.

Igennem årene har jeg været på et hav af kurser og elsker stadig at videreuddanne mig. Dette har været indenfor træning, behandlings teknikker, funktionel neurolgi, akupunktur og senest tiltagende mere babybehandling.

Jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe personer fra vugge til grav og behandler derfor mennesker i alle aldre.

Særligt spændende er det at behandle mennesker med kroniske problemer hvor der skal kigges på alle mulige aspekter af problemet og mennesket for at løse og afhjælpe det aktuelle problem.

Også nakkeproblemer har min særlige interesse. Her gør jeg både brug af traditionelle kiropraktiske behandlings teknikker men også blide mobiliserings og behandlingsteknikker der egner sig særligt til ældre og personer med slidgigt i nakken.

Funktionel neurolgi er et område jeg har stigende interesse for og behandler derfor bl.a. svimmelhed og ørestens anfald.

Privat er jeg meget glad for at træne, dyrke sport og gå lange ture i naturen samt bruge tid sammen med familie og venner.

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram