fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Sportsfolk

Kiropraktisk behandling optimerer kroppens ydeevne og kan være med til at forebygge skader

Book behandling online

Book en tid når det passer dig via vores online bookingsystem.
49 21 12 13
Book online

Sportsfolk - eliten skal da behandles af eliten; og det er vi

Hos Øresund Kiropraktik har vi stor og relevant viden med at give sportsfolk af alle typer en god behandling.

Hos Øresund Kiropraktik har vi stor og relevant erfaring med at give sportsfolk den helt rigtige behandling

Sportsfolk er et helt særligt folkefærd at arbejde med og det kræver stor erfaring samt viden at bidrage til at optimere ydeevnen samt forebygge og behandle skader på elitesportsfolk, der kræver væsentligt mere af deres krop end den almene dansker typisk gør.

Det er især Simon, der brænder for denne patientgruppe. Han har specialiseret sig igennem kurser i træning og muskel- og behandlingsteknikker, der med stor fordel kan bruges på sportsfolk.

Erfaringen er blandt andet opnået gennem sit engagement i de lokale fodboldhelte i FC Helsingør, hvor han har været behandler de sidste 10 år, men han behandler også sportsfolk fra andre sportsgrene eksempelvis golf, tennis, padeltennis, badminton, håndbold, ishockey, gymnastik, atletik og mange andre sportsgrene.

Det er vigtig, at hele kroppen fungerer optimalt, når man presser den så meget som eliteudøverengør(træner 15-25 timer om ugen). Det er derfor vigtigt, at behandleren ikke blot kan behandle en akut skade, men også kan finde og korrigere gener, inden de er blevet til skader.

Simon tester derfor typisk det meste af kroppen ved hjælp af muskeltests og han finder samt korrigerer den ubalance, der måtte være, som begrænser eller hæmmer atleten.
Vi fokuserer på forebyggelse og behandling af skader samt optimering af performance
Funtionel Muscle Test er et system, der bruges af mange topbehandlere i hele verden til at behandle alverdens sportsstjerner. Ham, der har undervist Simon i FMT, arbejder til dagligt med fodboldstjerner i Leicester City og har også været behandler ved bl.a. OL i London. FMT handler om at skabe balance i kroppen ved hjælp af test af muskler, så behandles området, og man tester igen bagefter, for at se kontrollerer, at området er blevet stærke/bedre og dermed også smertefrit.

FMT handler om at skabe balance i kroppen ved hjælp af muskelpåvirkning og -test (som navnet signalerer). Atleten mærker selv sine begrænsninger og kan derfor også selv mærke forbedringerne, som skal være umiddelbare, men som også på den lange bane hjælper med at undgå skader og med at få en stærkere og forhåbentligt bedre atlet. FMT har ændret den måde, Simon undersøger alle sine patienter, både eliten, men også de ”normale” patienter på.

Symptomer

De typiske symptomer inden for børn og spædbørn har vi samlet herunder. Klik på hver enkelt for at se vores behandlingsforløb, 
Gå til Alle symptomer

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
licensecross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram