fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Ældre

Opnå færre smerter og mere bevægelighed

Book behandling online

Book en tid når det passer dig via vores online bookingsystem.
49 21 12 13
Book online

Du skal ikke finde dig ikke i smerter, bare fordi du er blevet 60-70-80 eller mere

Hos Øresund Kiropraktik har vi stor og relevant viden med at give ældre et godt behandlingsforløb.

Har du ondt i ryggen?

Jamen se lige på dit CPR. NR, så er det da helt normalt at have ondt i ryggen”. Sådan kunne det lyde, hvis man som fx 65-årig efter længere tids smerter i ryggen endelig søger behandling eller råd og vejledning hos egen læge.

Det er simpelthen ikke ok! Man kan ikke generalisere og sige, at en vis alder gør det ok at have ondt i ryggen. Alle aldersgrupper har lige ret til en ordentlig undersøgelse og den relevante behandling og vejledning i håndtering af - som regel forbigående – problemer. I tilfælde af kroniske tilstande at lære at håndtere sine problemer og tage hånd om kroppen.

Nutidens ældre er ikke ligesom for 50 år siden. Langt de fleste ældre i dag lever aktive liv med fx rejser og frivilligt arbejde – og det vil de ikke undvære. Men ligesom deres yngre medborgere får de ondt i ryggen, i nakken og i muskler og led, men når de får ondt… ja, så er det desværre langt fra alle, der gør noget ved det.
Bare fordi du er fyldt 70, behøves du ikke opfører dig som en på 70😉
Der er mange myter og fortolkninger af, hvordan man skal håndtere smerter fra ryg, knæ og hofte, ligesom der også ofte, når man når op alderen, kan være flere kroniske sygdomme, som kan påvirke kroppen. Derfor er det vigtigt med professionel hjælp og rådgivning, når kroppen driller.

Tilstande som f.eks. knogleskørhed får mange til at blive bange for at motionere, da de er bange for at brække noget. Dét vil typisk – desværre - få tilstanden til at forværres, da vi har brug for aktivitet og belastning for at gøre knoglerne stærkere. Dér vil almindelig gymnastik eller træning i det lokale fitnesscenter/selvtræner center være utrolig gavnligt, da man udfordrer kroppen og den svarer igen ved at styrke knoglerne.

Vi har stor erfaring med behandling af denne patientgruppe og vi skaber gode resultater med vores ældre patienter. Vi giver dem mod på at udfordre deres krop og gavne deres helbred

Symptomer

De typiske symptomer inden for børn og spædbørn har vi samlet herunder. Klik på hver enkelt for at se vores behandlingsforløb, 
Gå til Alle symptomer

Kan du ikke finde den behandling, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
licensecross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram