fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Magnus Rudbæk

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet fra 2018. Jeg har taget turnusuddannelse og efterfølgende arbejdet som kiropraktor på Frederiksberg i 6 år. I 2024 har jeg med min hustru og søn rykket teltpælene op og flyttet til Helsingørområdet. 

Jeg har altid dyrket vandsport - især livredningsaktiviteter samt vandpolo. Fritiden bruges nu mest på bølgesurfing (når vejrguderne tillader det) samt løbeture.

Jeg behandler alle tilstande i bevægeapparatet - fra akutte problematikker opstået samme dag til kroniske tilstande over flere år. Jeg ser folk i alle aldre (dog ikke spædbørn).  Jeg holder mig løbende opdateret via kurser og efteruddanelse. Især har jeg videreuddannet mig indenfor skulder- og skulderbladsproblematikker, men har erfaring indenfor alle biomekaniske lidelser. 

Jeg brænder for mit arbejde som kiropraktor. Jeg har et stort fokus på faglighed og diagnostik af lidelser i bevægeapparatet - Dette er vigtigt for mig for at give den bedste behandling. Samtidig er alle folk forskellige: Fra kontorarbejderen til jægersoldaten og fra hyggemotionisten til elitesportsudøveren. Derfor kræver det en dybere forståelse af den enkelte case at nå de bedste resultater for mig. 

Jeg bruger mange forskellige teknikker for at opnå det bedste resultat: Manipulationsbehandling, Muskelbehandling i flere afskygninger inkl. Dryneedling (lokal akupunktur). Herudover tager jeg røntgenbilleder, hvis der er indikation for dette.  Jeg arbejder meget med øvelser ifbm. skadebehandling og ikke mindst den forebyggelse indsats, hvis det giver mening i den enkelte case. 

Kan du ikke finde den service, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram