fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Voksne

Vi kan hjælpe med de akutte eller kroniske rygsmerter

Book behandling online

Book en tid når det passer dig via vores online bookingsystem.
49 21 12 13
Book online

Det er almindeligt, at have et (godt) hold i ryggen, lad os være det hold, der afhjælper dine rygproblemer

Hos Øresund Kiropraktik har vi stor og relevant viden med at give voksne et godt behandlingsforløb.
80 procent af alle danskere vil på et tidspunkt opleve, at de har ondt i ryggen. I omkring 90 procent af tilfældene er rygsmerterne ufarlige og hverken et tegn på sygdom eller skade. Omkring halvdelen af dem, der får rygproblemer, får det igen inden for nogle år – uden at det er farligt.

Er du en af de 80 %, der oplever eller har oplevet rygsmerter, er det en god ide, at få det undersøgt, diagnosticeret og evt. behandlet. Vi oplever ofte at folk har stor frygt omkring deres smerter; derfor en god del af vores arbejde i, at oplyse og berolige urolige patienter.

Forskningen inden for rygsmerter er noget langt, selvom det hverken er sexet eller højt profileret, er det stadig den ”sygdom/symptom” der koster det danske samfund suverænt flest penge hvert år. På trods af, at det hverken er et sexet eller et højt profileret område, er der forsket utroligt meget inden for rygsmerter og det er stadig den lidelse, der koster det danske samfund flest penge hvert år.

Mange har fejlagtige antagelser om deres ryg og deres smerter, de vælger derfor den forkerte eller ingen træning for deres krop, fordi de er bange for at gøre det værre – alle studier viser at bevægelse og fortsat brug af sin ryg trods smerter er den korteste vej til bedring – kombineret med kompetent behandling og vejledning.

Kiropraktorer er specialiserede i at undersøge og diagnosticere smerter i ryg og bevægeapparat (alt det andet med knogler og muskler), vores behandlingsforløb startes derfor med en grundig undersøgelse og samtale. Hvis det vurderes som givende eller nødvendigt tages også et røntgenbillede. Vi har vores eget røntgenanlæg og kan derfor straks få syn for sagen efter.
Lad ikke smerter begrænse din hverdag, få hjælp og rådgivning til at være den bedste udgave af dig selv, brug din kiropraktor.
Få tilskud til dine kiropraktorbehandlinger
Hos Øresund Kiropraktik har vi forskellige specialer, men de patienter. vi alle behandler mest er helt almindelige mennesker mellem 20-60 år, så dér kan man vist godt kalde os eksperter.

Vi har alle forskellige måder at behandle smerter i kroppen på og vi kan tilpasse behandlingen individuelt, så den passer til dig. Vi behandler med almindelig kiropraktisk behandling, stræk, muskelteknikker, massage og, øvelser. Vi kan endda også bruge akupunkturnåle til at løse et problem. Hvis den ene kiropraktor ikke har værktøjerne til at hjælpe patienten, har en af de andre med stor sandsynlighed en løsning, derfor samarbejder, vi altid om patienterne, så vi altid leverer den optimale behandling.

Symptomer

De typiske symptomer inden for børn og spædbørn har vi samlet herunder. Klik på hver enkelt for at se vores behandlingsforløb, 
Gå til Alle symptomer

Kan du ikke finde den behandling, du søger rådgivning til?

Fremgår den symptomer eller behandling du søger ikke, så tøv ikke med at tage kontakt til os.
Kontakt os
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
licensecross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram