fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Havesæsonen er startet

Dato: 24. april 2024
Kategori:

Sommeren er her, og i weekenden var Simon, som så mange andre, ude i solskinstimerne i haven.

Din aktivitet i haven og al den friske luft er godt for dig, men der er også risiko for skader, særligt ved hækkeklipning, nedskæring og anlægsarbejde.

Vi vil gerne hjælpe dig med at undgå skader, så du kan nyde havesæsonen fuldt ud 🌻

Her er vores råd til at passe på dig selv i haven:

- Varm op – og lyt til kroppen. Start langsomt og lad din krop vænne sig til belastningen, for eksempel ved at gå rundt i haven og planlægge dit arbejde, inden du går i gang.

- Variér dine arbejdsstillinger regelmæssigt for at undgå overbelastning. Og hold pauser for at undgå gentagne bevægelser over lange perioder. Tag en pause og nyd haven.

- Undgå pludselige smerter ved at løfte korrekt. Brug benene til at bøje og dreje kroppen i stedet for at belaste ryggen.

- Hold din krop varm og undgå at blive kold. Tag nok tøj på og lav nogle øvelser, når du kommer ind efter en lang dag i haven.

- Havearbejde er en fantastisk måde at bruge kroppen og få motion på. Sørg for at variere dine aktiviteter og husk at passe på din krop 💙

Hos Øresund Kiropraktik har vi stor erfaring med at behandle alle slags skader, så du kan komme hurtigt og sikkert tilbage til at nyde sommeren i haven.

Rigtig god havesæson!

Øvrige nyheder

Vi udvider med endnu en kiropraktor
Vi kan med stor glæde byde velkommen til Magnus hos Øresund Kiropraktik. Magnus har over 6 års erfaring med at behandle patienter på...
Havesæsonen er startet
Sommeren er her, og i weekenden var Simon, som så mange andre, ude i solskinstimerne i haven. Din aktivitet i haven og al den friske lu...
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram