fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Vores kiropraktor og partner Simon pryder forsiden af Fagbladet Kiropraktoren

Dato: 27. oktober 2023
Kategori:

Fagbladet Kiropraktoren har været på besøg hos os i det nye Helsingør Sundhedshus, og interviewet Simon. Han fortæller om, hvilke fordele det har, at vi kan spare tværfagligt herude, hvorfor vi fire kiropraktorer har valgt at slå os sammen om Øresund Kiropraktik, og hvordan samarbejdet kommer vores patienter til gode.

Vi har haft Fagbladet Kiropraktoren af Dansk Kiropraktor Forening på besøg i vores nye lokaler i Helsingør Sundhedshus. Under besøget interviewede de vores partner og kiropraktor Simon Petersen, og dykkede ned i de mange aspekter af vores vision for Øresund Kiropraktik.

Interviewet blev til en spændende artikel, der lige nu pryder forsiden af Fagbladet Kiropraktoren.

Tæt samarbejde mellem forskellige sundhedsprofessionelle

Artiklen kaster lys over den brede faglighed og det tværfaglige samarbejde, der kendetegner vores praksis. I Helsingør Sundhedshus arbejder vi tæt sammen med et bredt spektrum af sundhedsprofessionelle, herunder speciallæger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andre kiropraktorer.

Samarbejdet beriger vores daglige praksis og sikrer, at vores patienter modtager den mest omfattende og koordinerede pleje muligt.

De uformelle møder er guld værd

Et af de unikke aspekter ved vores arbejde i sundhedshuset er muligheden for tværfaglig sparring, ofte over en god frokost i kantinen. De uformelle møder er en gylden mulighed for at udveksle erfaringer, diskutere patienttilfælde og udvikle innovative løsninger på komplekse sundhedsudfordringer.

Simon deler i interviewet, hvordan disse stunder af kollegial udveksling bidrager positivt til patientplejen og ofte resulterer i forbedrede behandlingsforløb.

Vi har en fælles mission om at forbedre kiropraktisk behandling

I artiklen fortæller Simon også om vores beslutning om at slå os sammen og danne Øresund Kiropraktik. Sammenslutning af os fire erfarne kiropraktorer er drevet af et fælles mål om at forbedre og innovere kiropraktisk behandling.

Ved at kombinere vores ekspertise og ressourcer kan vi tilbyde vores patienter en endnu højere standard af behandling og en bredere vifte af behandlingsmuligheder.

Du kan læse hele interviewet med Simon her

Øvrige nyheder

Vi udvider med endnu en kiropraktor
Vi kan med stor glæde byde velkommen til Magnus hos Øresund Kiropraktik. Magnus har over 6 års erfaring med at behandle patienter på...
Havesæsonen er startet
Sommeren er her, og i weekenden var Simon, som så mange andre, ude i solskinstimerne i haven. Din aktivitet i haven og al den friske lu...
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram