fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]

Vidste du, at du kan få op imod 60 % i tilskud til kiropraktisk behandling?

Dato: 6. januar 2023
Kategori:

I disse tider med inflation, er det blevet dyrere at være dansker, men heldigvis giver det offentlige tilskud til kiropraktisk behandling. Så har du ondt, er der flere gode argumenter for, at få din kiropraktor til at undersøge dine smerter.

Du behøver ikke tømme pengepungen for at få kiropraktisk behandling

Pengepungen er måske ikke så tung, som den plejer at være i disse tider med inflation, stigende elpriser og julegave-shopping. Når pengene bliver færre, er det naturligt at ens prioriteter ændrer sig.  For nogle, betyder det måske at tilsidesætte det fysiske helbred. Lige meget om det er småskavanker, eller at man faktisk går og har rigtig ondt, så kan det være svært at få sig selv til at punge ud hos en specialist, når pengene er få, og længe kan man gå og håbe på, at smerterne forsvinder af sig selv. 

Det er der jo heldigvis nogle, der gør. Men de smerter, der ikke forsvinder, er et tegn på, at kroppen ikke fungerer helt optimalt og har brug for hjælp. Din kiropraktor vil altid stå til rådighed med at hjælpe, og vidste du, at det offentlige faktisk giver tilskud, når du besøger din kiropraktor? 

Få op til 60% i tilskud til behandling

Det offentlige giver i gennemsnit et tilskud til kiropraktik på 18-20% af det, behandlingen koster. Og bliver du tilbudt et pakkeforløb, er der et tilskud på hele 60% af pakkeforløbets pris.

Og som en sidste gode, så behøver du ikke henvisning, for at kunne få tilskuddet.

Derudover er der heller ingen venteliste hos kiropraktorerne, så du hurtigt kan blive undersøgt, hvis du har ondt. Selv hvis din kiropraktor ikke er den rette behandler, kan vedkommende hjælpe dig med at gå det rigtige sted hen.  

Øvrige nyheder

Vi udvider med endnu en kiropraktor
Vi kan med stor glæde byde velkommen til Magnus hos Øresund Kiropraktik. Magnus har over 6 års erfaring med at behandle patienter på...
Havesæsonen er startet
Sommeren er her, og i weekenden var Simon, som så mange andre, ude i solskinstimerne i haven. Din aktivitet i haven og al den friske lu...
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram