fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]
Fagligt Årsmøde for kiropraktorer

Vi er opdateret på nyeste indsigter efter Fagligt Årsmøde for kiropraktorer

Dato: 15. november 2023
Kategori:

Hos Øresund Kiropraktik i Helsingør brænder vi for faglig udvikling. I sidste uge dedikerede vi derfor vores tid til Fagligt Årsmøde og Generalforsamling hos Dansk Kiropraktor Forening, hvor vi har erhvervet os den nyeste viden og tendenser inden for kiropraktik.

Vi fokuserer altid på at levere den bedste behandling til vores patienter, hvilket kræver konstant opdatering af vores viden og færdigheder. 

Vi tror på at disse faglige møder, hvor kiropraktorer fra hele landet samles for at dele viden, og blive opdateret på de seneste tendenser, kommer til gavn for vores patienter gennem endnu bedre og mere effektive behandlinger.

Opdateret på de nyeste behandlingsmetoder

Ved årsmødet deltog vi i forskellige spændende oplæg og workshops, som i den grad har udvidet vores horisont inden for kiropraktikken. 

Kiropraktorfaget udvikler sig nemlig år for år, og det er vores fornemmeste opgave, at holde os opdateret inden for de bedste behandlingsmetoder og nyeste viden.

Børn og unge med smerter i bevægeapparater

Vores dygtige kollega Inge-Marie, som er særligt specialiseret inden for børn og unge, deltog naturligvis i workshoppen ”Børn og unge med smerter i bevægeapparater”, som har været med til at forfine hendes kompetencer, og som hun nu har taget med sig hjem i arbejdet på klinikken.

Fokus på nakke, skulder og armsmerter

Derudover deltog Simon blandt andet i oplæg og workshop vedr. nakke, skulder og armsmerter, hvor han har erhvervet sig nye værktøjer til behandlingen af komplekse problemstillinger, som han kan benytte i de daglige behandlinger med netop disse udfordringer.

Manglende søvn kan forlænge smerteperioder

Rikke og Bodil dykkede ned i oplæggene omkring, hvordan søvn kan påvirke mange eksterne og interne faktorer. Manglende søvn kan fx medføre kraftigere smerter og forlængede helingsprocesser. 

Alt sammen vigtig og relevant viden, som vi vil formidle videre til vores patienter. 

Vi er netop tilbage i klinikken i Helsingør efter nogle dage med intensiv læring og erfaringsudveksling, og vi er allerede i gang med at implementere vores nye viden i vores behandlinger.

Vi ser frem til at dele de nye metoder og tilgange med jer, så I går herfra med den bedste behandlingsoplevelse.

Øvrige nyheder

Vi udvider med endnu en kiropraktor
Vi kan med stor glæde byde velkommen til Magnus hos Øresund Kiropraktik. Magnus har over 6 års erfaring med at behandle patienter på...
Havesæsonen er startet
Sommeren er her, og i weekenden var Simon, som så mange andre, ude i solskinstimerne i haven. Din aktivitet i haven og al den friske lu...
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram