fbpx
Nordsjællands måske bedste kiropraktor
Kiropraktor i Sundhedshuset i Helsingør
[trustindex no-registration=google]
Få tilskud til dine kiropraktorbehandlinger

Få tilskud til dine kiropraktorbehandlinger

Dato: 11. august 2023
Kategori:

Vidste du, at der flere tilskud at hente til dine behandlinger hos vores kiropraktorer? Der er blandt andet det offentlige tilskud, du kan få tilskud eller fuld dækning fra din sundhedsforsikring, og der er også støtte at hente hos Sygeforsikringen 'danmark'.

En kiropraktor behandler de fleste smerter eller nedsat bevægelighed i bevægeapparatet. Mange mennesker, der døjer med smerter, oplever positive resultater gennem kiropraktik.

Kiropraktorbehandlinger er effektive til at lindre en række tilstande, for eksempel rygsmerter, piskesmæld, nakkesmerter, hovedpine, migræne, diskusprolaps, iskiassmerter og behandling af kolik eller skævheder i kroppen hos din baby.

Hvordan får du tilskud til din behandling hos Øresund Kiropraktik?

Hvis du har smerter, skal du kontakte din sundhedsforsikring, så du kan forbedre din helbredstilstand uden at skulle bekymre dig om økonomiske barrierer.

Har du ikke en sundhedsforsikring, så er der en lang række andre tilskud at hente, som du kan læse mere om herunder.

Tilskud fra det offentlige

Kiropraktorbehandling er en del af det offentliges sundhedsvæsens tilbud om behandling. Derfor kan du få offentligt tilskud til kiropraktorbehandling.

Du behøver ikke en henvisning fra en læge for at kunne få kiropraktor-tilskuddet – det trækkes automatisk fra din regning hos klinikken. Priserne for behandlingerne er faste, men det endelige beløb, du skal betale, afhænger af den specifikke behandling, du har brug for.

Det offentlige tilskud til kiropraktik udgør i gennemsnit mellem 18-20% af behandlingsomkostningerne. Tilskuddet administreres af regionerne og overføres automatisk til din kiropraktor.

Tilskud gennem Sygeforsikringen 'danmark'

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen 'danmark', kan du også få tilskud til kiropraktorbehandling. Tilskuddet afhænger af din medlemskategori.

Du kan se de gældende takster for kiropraktorbehandling her.

Tilskud via din sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring, kan du faktisk få adgang til kiropraktorbehandlinger uden at skulle bekymre dig om udgifterne.

Hovedparten af sundhedsforsikringer i Danmark dækker behandling hos en god kiropraktor helt eller delvist, så du har mulighed for at få gratis kiropraktorbehandling.

Hvis du har en sundhedsforsikring, er det første skridt at kontakte din forsikringsudbyder eller logge ind på din forsikringsportal for at få oplysninger om, hvordan du er dækket i forhold til behandling hos en kiropraktor.

Tilskud gennem medicinkort

Som pensionist har du mulighed for at søge om helbredstillæg, også kaldet medicinkort, hos din kommune. Hvis du opfylder kravene, dækker din kommune en del af din behandling.

Du kan læse mere om helbredstillæg her 

Fradrag for kiropraktor til selvstændige erhvervsdrivende

Selvstændige erhvervsdrivende kan få fuldt skattefradrag for kiropraktisk behandling, alt efter hvilken selskabsform der er tale om.

Tilskud via firmaordning/personalegode

Hvis du som virksomhed tilbyder kiropraktisk behandling som et personalegode, kan du trække det fra i skat.

Den ansatte kan kontakte en kiropraktor, eller virksomheden kan lave en samarbejdsaftale og få regningerne tilsendt efter behandlingen.

Tilskud via din ulykkesforsikring

Hvis du har været så uheldigt at have været ude for en ulykke og har brug for en akut kiropraktor, så tag kontakt til din ulykkesforsikring, og hør mere om dine muligheder for tilskud eller fuld dækning.

Kiropraktorbehandlinger er mere tilgængelige i dag

Adgangen til god kiropraktisk behandling er mere tilgængeligt i dag end nogensinde før takket være forsikringer og offentlige tilskud.

Og det er vi rigtig glade for hos Øresund Kiropraktik i Helsingør. Der er nemlig ingen, der skal gå rundt med smerter.

Hvad koster det at gå til en kiropraktor hos Øresund Kiropraktik?

Du kan læse mere om priser og tilskud hos Øresund Kiropraktik her.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 49 21 75 00.

Få tilskud til dine kiropraktorbehandlinger

Øvrige nyheder

Vi udvider med endnu en kiropraktor
Vi kan med stor glæde byde velkommen til Magnus hos Øresund Kiropraktik. Magnus har over 6 års erfaring med at behandle patienter på...
Havesæsonen er startet
Sommeren er her, og i weekenden var Simon, som så mange andre, ude i solskinstimerne i haven. Din aktivitet i haven og al den friske lu...
Vi er passionerede kiropraktorer, som brænder for at hjælpe dig med dine problemer. Med forskellige specialer og interesser har vi altid en kiropraktor i huset, der kan hjælpe dig med lige præcis dit behov.
Åbningstider
Mandag
08:00 - 18:00
Tirsdag
08:00 - 18:00
Onsdag
08:00 - 17:30
Torsdag
08:00 - 18:00
Fredag
08:00 - 14:00
Weekend
Lukket
Kontakt
49 21 75 00
info@o-kir.dk
Adresse
Birkedalsvej 35 V 1. sal
3000 Helsingør
Åbn med Google Maps
© 2023 Øresund Kiropraktik - All Rights Reserved.
CVR-nr.: 33764774
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram